«Інтер» купив ще один американський політичний серіал – «Скандал»

«Інтер» купив ще один американський політичний серіал – «Скандал»

21 Травня 2014
5193
21 Травня 2014
14:30

«Інтер» купив ще один американський політичний серіал – «Скандал»

5193
«Інтер» купив ще один американський політичний серіал – «Скандал»
«Інтер» купив ще один американський політичний серіал – «Скандал»

У понеділок, 26 травня, на телеканалі «Інтер» стартує американський політичний драматичний серіал «Скандал» (Scandal). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал виходитиме на «Інтері» з понеділка по четвер о 23:30, канал покаже всі три наявні сезони.

 

Картина розповідає про життя і трудові будні колишнього прес-секретаря президента США а тепер антикризового менеджера Олівії Поуп, яка разом зі співробітниками свого агентства вирішує серйозні проблеми багатих і впливових клієнтів. «Таємниці, злочини, махінації - головна героїня зробить все, щоб приховати секрети великих босів від широкої громадськості і вберегти їх від скандалу», - йдеться в анонсі.

 

В основу сюжету серіалу «Скандал» покладено історію життя і кар'єри Джуді Сміт - колишнього керівника прес-центру Джорджа Буша-старшого. Вона навіть стала творчим консультантом і співпродюсером серіалу.

 

У США серіал транслюється в ефірі каналу ABC. Уже знято три сезони «Скандалу»: перший складається із 7 серій, другий - з 18, третій - з 22. Телеканал «Інтер» покаже всі три сезони картини. На початку травня цього року творці «Скандалу» прийняли рішення продовжити серіал на четвертий сезон.

 

У 2013 році «Скандал» був висунутий на премію «Еммі» у двох номінаціях - найкраща актриса в драматичному серіалі (Керрі Вашингтон) і найкращий запрошений актор в драматичному серіалі (Ден Букатинські). Ден Букатинські удостоївся премії.

 

Для виконавиці головної ролі - Керрі Вашингтон - «Скандал» став першим досвідом роботи в телевізійному фільмі. До цього вона знімалася виключно в кінокартинах («Джанґо вільний», «Рей», «Останній король Шотландії»). За роль Олівії Поуп актриса була номінована на премії «Еммі», «Золотий глобус» і Премію Гільдії кіноакторів США.

 

 

Для телеканалу «Інтер» це вже не перша американська політична багатосерійна драма. Раніше «Інтер» показував два сезони серіалу «Картковий будиночок» виробництва онлайн-платформи Netflix про інтриги головних героїв - сенатора, а згодом віце-президента США Френка Андервуда і його дружини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5193
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду