Сайт bigmir.net транслюватиме дебати кандидатів у Президенти України

Сайт bigmir.net транслюватиме дебати кандидатів у Президенти України

29 Квітня 2014
4122
29 Квітня 2014
12:37

Сайт bigmir.net транслюватиме дебати кандидатів у Президенти України

4122
Сайт bigmir.net транслюватиме дебати кандидатів у Президенти України
Сайт bigmir.net транслюватиме дебати кандидатів у Президенти України

Інформаційно-розважальний сайт bigmir.net транслюватиме дебати кандидатів у Президенти України в рамках інформаційного партнерства з проектом « Національні дебати», організованого Першим національним. Про це повідомляє прес-служба UMH digital.

 

У прямому ефірі Першого національного 21 кандидат на пост Президента України братиме участь у проекті «Національні дебати». Нагадаємо, спочатку підтвердили свою згоду на участь у дебатах всі 23 кандидати. Згодом Михайло Добкін та Олег Царьов висунули свої умови участі, що суперечать запровадженим НТКУ правилам щодо забезпечення рівних можливостей для всіх кандидатів. Тому в теледебатах братиме участь 21 кандидат.

 

28 квітня відбулось жеребкування кандидатів, складений графі виходу дебатів у ефірі Першого національного. Перші дебати вийдуть 9 травня, останні - 23 травня. Онлайн - трансляція всіх дебатів відбудеться на сайті bigmir.net.

 

Модератором «Національних дебатів» буде генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія.

 

«Ми дякуємо Першому національному за співпрацю і запрошення підтримати суспільно важливий проект. Можливість дивитися «Національні дебати» не тільки по телебаченню, але і в інтернеті - на сайті bigmir.net - дозволить аудиторії, для якої інтернет є основним каналом отримання інформації, стежити за ходом дебатів у режимі реального часу», - сказала головний редактор сайту bigmir.net Ольга Кліпкова.

 

Із графіком виходу теледебатів можна познайомитись на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4122
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду