На сайті autocentre.ua стартував проект «Нова АвтоУкраїна»

На сайті autocentre.ua стартував проект «Нова АвтоУкраїна»

23 Квітня 2014
3804
23 Квітня 2014
12:26

На сайті autocentre.ua стартував проект «Нова АвтоУкраїна»

3804
На сайті autocentre.ua стартував проект «Нова АвтоУкраїна»
На сайті autocentre.ua стартував проект «Нова АвтоУкраїна»

Сайт www.autocentre.ua запустив новий національний проект «Нове АвтоУкраіна», що. покликаний зібрати пропозиції щодо змін, яких потребує транспортна інфраструктура країни, і передати їх до Міністерства внутрішніх справ для втілення в життя. Про це повідомляє прес-служба медіагруппи «Автоцентр».

 

Крім «гласу народу» на сторінці «Нове АвтоУкраіна» публікуватимуться інтерв'ю з чиновниками, пов'язаними з розвитком транспортної інфраструктури, статті про досвід інших країн та тематичні новини.

 

«Сьогодні у більшості українців з'явилася надія на кардинальні зміни в країні. Надія на те, що ми спільно можемо створити нову Україну - країну, де будуть поважати кожну людину, її свободу, особисту думку. Країну, де держава буде чітко розділяти бюджет і кишені чиновників. Країну, в якій буде не соромно, а приємно жити. Її ми можемо створити тільки спільними зусиллями. А для цього спочатку треба вирішити , чого ми хочемо від нової влади», - сказав про старт проекту «Нова АвтоУкраіна» Сергій Матусяк, головний редактор журналу «Автоцентр».



Координатори проекту просять усіх небайдужих до цієї проблеми залишати свої ідеї з приводу реформування різних галузей, пов'язаних з автомобілями, тут. Найцікавіші будуть опубліковані в журналі «Автоцентр » та на сайті www.autocentre.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду