Перший національний готуватиме альтернативу «Шустер live»

Перший національний готуватиме альтернативу «Шустер live»

10 Квітня 2014
5943
10 Квітня 2014
12:32

Перший національний готуватиме альтернативу «Шустер live»

5943
Перший національний готуватиме альтернативу «Шустер live»
Перший національний готуватиме альтернативу «Шустер live»

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія має намір створити на Першому національному політичне ток-шоу за схожим до «Шустер live» форматом. Про це він повідомив учора, 9 квітня, на прес-конференції в «Інтерфаксі».

 

Пан Аласанія розказав, що на базі НТКУ цілком можливо створити політичне ток-шоу, яке конкуруватиме із «Шустер live».

 

«Я хочу зробити одну програму, яка буде центральною. Її формат буде дуже схожим на формат, що зараз робить «Савік Шустер студія». Тоді будемо змагатися по цьому», - розповів гендиректор НТКУ.

 

Зі слів пана Аласанії, на каналі є люди, яких можна задіяти для роботи над таким проектом, зокрема до цієї роботи вже залучений Олесь Терещенко.

 

«Він (Олесь Терещенко. - ТК) така спокійна славна людина. Мені сказали, щоб я його не брав, бо він некерований, але я сказав, що це для мене найліпша характеристика. І все - він почав працювати. Потроху з'являться люди», - деталізував пан Аласанія.

 

Нагадаємо, наприкінці березня Зураб Аласанія заявив, що кожна година трансляції ток-шоу «Шустер live» обходиться «Савік Шустер студії» в 15 тисяч гривень. Також він додав: «Студія Шустера увійшла на комерційній основі й оплачує каналу (договір, як з'ясувалося, укладений аж до кінця року) трансляцію».

 

На початку квітня пан Аласанія заявив, що на Першому національному має з'явитися власний продукт, аби потреба в «Шустер live» відпала.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 22 квітня Перший національний планує запустити телепроект у жанрі теледебатів кандидатів у Президенти України. Програму модеруватиме Зураб Аласанія.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5943
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
12345 вийшов зайчик погулять
3679 дн. тому
Що значить "потроху з'являться люди"? Спочатку звільнимо 10% ,а потім наберем кого захочемо?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду