Сергій Тихий став позаштатним радником голови КМДА – куруватиме комунальні ЗМІ

Сергій Тихий став позаштатним радником голови КМДА – куруватиме комунальні ЗМІ

17 Березня 2014
6667
17 Березня 2014
16:26

Сергій Тихий став позаштатним радником голови КМДА – куруватиме комунальні ЗМІ

6667
Сергій Тихий став позаштатним радником голови КМДА – куруватиме комунальні ЗМІ
Сергій Тихий став позаштатним радником голови КМДА – куруватиме комунальні ЗМІ

13 березня Сергій Тихий, колишній головний редактор «Газеты по-киевски» і «Крымской газеты», став позаштатним радником голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка. Цю інформацію, поширену виданням «Взгляд», він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Так, мене призначили позаштатним радником голови КМДА. Це відбулося в минулий четвер», - повідомив пан Тихий.

 

Зі слів пана Тихого, до його обов'язків наразі входить аналіз діяльності київських комунальних ЗМІ. «Поки що до моїх обов'язків входить проаналізувати у складі робочої групи діяльність ЗМІ, що перебувають у комунальній власності. І за результатами цього аналізу сформулювати якісь рекомендації, пропозиції», - розповів він.

 

Формування робочої групи, яка аналізуватиме роботу комунальних медіа, ще не завершилося, уточнив пан Тихий. «Принаймні в неї входить низка медійних спеціалістів, які працювали разом зі мною у видавництві "Прес-центр", яке було видавцем "Газеты по-киевски" та інших проектів - це фінансовий директор Валерій Карєв, директор з реклами Ольга Володарська, директор з розповсюдження Людмила Човнюк», - додав новий радник голови КМДА.

 

За словами пана Тихого, він пішов з «Крымской газеты» на початку березня, через кілька днів після цього газета припинила свій вихід. На запитання, чи правда, що цей проект був пов'язаний з колишнім головою Ради міністрів АР Крим Анатолієм Могильовим, пан Тихий сказав, що так стверджувати не можна. «Це щоденна газета, яка видавалася пулом фізичних і юридичних осіб», - сказав він.

 

«Крымская газета» - видавалася з 1934 року в Криму. За свою історію газета декілька разів змінювала назву: «Всесоюзная здравница», «Курортные известия», Сталинское знамя», «Курортная газета», «Советский Крым», «Курортный Крым», «Крымская газета».

 

Сергій Тихий очолював видання з весни 2012 року.

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду