Олега Наливайка призначили головою Держкомтелерадіо

Олега Наливайка призначили головою Держкомтелерадіо

17 Березня 2014
6223
17 Березня 2014
12:34

Олега Наливайка призначили головою Держкомтелерадіо

6223
Олега Наливайка призначили головою Держкомтелерадіо
Олега Наливайка призначили головою Держкомтелерадіо

Сьогодні, 17 березня, Верховна Рада призначила головою Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олега Наливайка, який дотепер очолював Національну спілку журналістів України. За відповідний проект постанови № 4463, внесений Кабміном 17 березня, проголосували 228 народних депутатів.

 

Олег Наливайко вже очолював Держкомтелерадіо в якості в. о. голови - з вересня 2009 року по березень 2010-го. Також пан Наливайко в минулому був генеральним директором і президентом інформаційного агентства УНІАН.

 

Нагадаємо, 15 березня Верховна Рада звільнила з посади голови Держкомтелерадіо Олександра Курдіновича - за власним бажанням.

 

Раніше «Детектор медіа» вже писала з посиланням на власні джерела в парламенті, що посаду голови Держкомтелерадіо відповідно до квотного принципу має посісти представник від УДАРу, і ніби обговорюється кандидатура голови НСЖУ Олега Наливайка.

 

Тим часом колектив Держкомтелерадіо ще 28 лютого звернувся до голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка з проханням підтримати кандидатуру директора департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо Богдана Червака на посаду голови Держкомтелерадіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду