«Інтер+» розпочав мовлення у відкритому доступі

«Інтер+» розпочав мовлення у відкритому доступі

4 Березня 2014
6576
4 Березня 2014
14:01

«Інтер+» розпочав мовлення у відкритому доступі

6576
«Інтер+» розпочав мовлення у відкритому доступі
«Інтер+» розпочав мовлення у відкритому доступі

Починаючи з 3 березня, телеканал «Інтер + »  почав мовити в некодованому вигляді з супутника Astra 4A. Про це повідомляє дистрибутор каналів групи «Інтер» у світі «Торсат».



Мовлення у відкритому доступі каналу «Інтер+» дозволить глядачам  за кордоном, які мають супутникове обладнання і знаходяться в зоні покриття супутника, дивитись програми каналу безкоштовно.

 

Параметри прийому сигналу: супутник Astra 4A, орбітальна позиція 4.8 ° с.д., форма мовлення MPEG - 2, приймальна частота 12 284 МГц, поляризація вертикальна,
швидкість цифрового потоку  27,5 Мбіт/сек, рівень надмірності (FEC) 3/ 4.



Нагадаємо, 1 грудня мультимедійний сервіс-провайдер Divan.tv відкрив з доступ до телеканалів, які показують в прямому ефірі ситуацію в Україні: 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6576
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Anonim
3701 дн. тому
Как связано раскодирование спутникового сигнала и открытие некоторых каналов на "Диване"? Это же две, совершенно не имеющие друг к другу никакого отношения, вещи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду