«Громадське радіо» стартує на НРКУ

«Громадське радіо» стартує на НРКУ

26 Лютого 2014
4711
26 Лютого 2014
16:08

«Громадське радіо» стартує на НРКУ

4711
«Громадське радіо» стартує на НРКУ
«Громадське радіо» стартує на НРКУ

26 лютого о 21.10 в ефірі Національної радіокомпанії України (НРКУ) в рамках спільного проекту розпочне мовлення «Громадське радіо». Про це повідомив генеральний директор Тарас Аврахов на зборах колективу, що відбулися 26 лютого в НРКУ.

 

Загалом керівництво НРКУ та «Громадського радіо» домовилися про тимчасову безоплатну співпрацю в ефірі на місяць по буднях з 21.10 до 23.00, з перервою на новини НРКУ.

 

«Громадське радіо» стартує на «Українському радіо» з аналітично-інформаційною програмою «Громадська хвиля». В ефірі будуть ведучі Андрій Куликов, Кирило Лукеренко та інші члени команди журналістів. Про це у коментарі сказав головний редактор Кирило Лукеренко. За його словами, «Громадське радіо» буде вести мовлення зі студії  НРКУ на Хрещатику, 26.

 

Сьогодні ведучий Андрій Куликов попрощається з слухачами радіостанції «Європа Плюс».

 

Нагадаємо, «Громадське радіо» з грудня донині, з перервою на деякий час, вели разом з «Європою Плюс» програму «Євромарафон Online». Це відбувалося як в прямому ефірі на хвилях радіо «Європа Плюс», так і у форматі подкастів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4711
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду