Активісти запустили сайт з фотографіями маєтків можновладців – Upadka.net

25 Лютого 2014
9439
25 Лютого 2014
18:58

Активісти запустили сайт з фотографіями маєтків можновладців – Upadka.net

9439
Активісти запустили сайт з фотографіями маєтків можновладців – Upadka.net

Активісти запустили в мережі сайт Upadka.net, на якому планують викладати фотографії будинків, квартир і дач політиків і чиновників різних країн. Про це «Детектор медіа» повідомив один з творців проекту Максим Агаджанов.

 

Наразі на сайті доступні фотографії резиденцій Віктора Януковича «Межигір'я» і «Синьогора», маєтків Віктора Пшонки і Юлії Тимошенко.

 

Творці проекту збирають інформацію з відкритих джерел і закликають охочих надсилати свої фото- й відеоматеріали. Зв'язатися з редакцією можна через форму зворотного зв'язку на сайті.

 

Наразі в команді Upadka.net лише двоє людей. Вони закликають волонтерів приєднуватися до проекту.

 

Нагадаємо, що днями в мережі з'явився інтернет-проект YanukovychLeaks із документами, які були знайдені в резиденції Віктора Януковича. Ці документи оприлюднює ініціативна група із журналістів та громадських активістів. Проект здійснюється за підтримки міжнародного проекту журналістських розслідувань OCCRP.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9439
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
олива
3720 дн. тому
Интересно, съехал ли Ющенко с государственной дачи ?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду