«Дурнєв+1» на ТЕТ шукає нову ведучу

«Дурнєв+1» на ТЕТ шукає нову ведучу

30 Січня 2014
5912
30 Січня 2014
14:09

«Дурнєв+1» на ТЕТ шукає нову ведучу

5912
«Дурнєв+1» на ТЕТ шукає нову ведучу
«Дурнєв+1» на ТЕТ шукає нову ведучу

Програма «Дурнєв+1» шукає нову ведучу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу ТЕТ.

 

Даша Ши, як повідомляє канал, залишила проект у зв'язку з творчими розбіжностями з іншим співведучим Олексієм Дурнєвим. Однак ведуча залишається працювати на каналі ТЕТ.

 

У коментарі «Детектор медіа» Даша Ши пояснила, що з ТЕТ не прощається, але наразі планує співпрацювати з каналом НЛО TV, де разом із сестрою Наталією Шиловою працює над шоу «Козырная маршрутка». Детальніше про шоу можна дізнатися на ДУСІ.

 

Останні серії із участю Даші Ши вийдуть в ефір найближчим часом. З 3 лютого стартує кастинг на роль нової ведучої програми «Дурнєв+1».

 

Дівчатам, які захочуть працювати на цій посаді, потрібно відзняти коротке відео про те, чому саме вони повинні бути ведучими програми і завантажити його на сайт телеканалу ТЕТ. Детальні умови конкурсу скоро з'являться на tet.tv.  

 

Лада Голубєва для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду