«Європа Плюс» планує й надалі співпрацювати з «Громадським радіо»

14 Січня 2014
5369
14 Січня 2014
12:36

«Європа Плюс» планує й надалі співпрацювати з «Громадським радіо»

5369
«Європа Плюс» планує й надалі співпрацювати з «Громадським радіо»

ТРК «Європа Плюс Київ» планує й надалі співпрацювати з «Громадським радіо». Про це в коментарі СМ сказав гендиректор Денис Кубряк.

 

«Ми плануємо й надалі співпрацювати з "Громадським радіо". Хоча нам потрібно подумати над форматом співпраці», - сказав Денис Кубряк. За його словами Нацрада провела позапланову перевірку ТРК «Європа Плюс Київ».

 

З власних джерел СМ, стало відомо, що Нацрада має намір винести попередження ТРК «Європа Плюс Київ» за зміни програмної концепції без внесення змін до ліцензії.

 

Нагадаємо, 1 грудня «Громадське радіо» вперше вийшло у прямий ефір на хвилях радіо «Європа Плюс». Співпраця тривала протягом місяця. До цього від серпня 2013 ГР мовило у форматі подкастів.

 

Наразі ця співпраця призупинена.

 

Джерело: Суспільне мовлення

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду