Телеведучий Андрій Доманський переходить на «Інтер»

Телеведучий Андрій Доманський переходить на «Інтер»

24 Грудня 2013
13282
24 Грудня 2013
15:44

Телеведучий Андрій Доманський переходить на «Інтер»

13282
Телеведучий Андрій Доманський переходить на «Інтер»
Телеведучий Андрій Доманський переходить на «Інтер»

Телеведучий Андрій Доманський залишає канал «1+1» і переходить на «Інтер». Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

Роботу на каналі він розпочне у новому 2014 році.

 

«Працювати на каналі «Інтер», який по праву вважається «першою кнопкою країни», статусно і престижно для будь-якого телеведучого. У новому році нас всіх - і глядачів, і телевізійників - чекають нові проекти, великі праймові розважальні шоу. Мій прихід на «Інтер» я розцінюю як цікавий, амбітний крок у своїй телевізійній кар'єрі і професійної діяльності», - зазначив пан Доманський.

 

Нагадаємо, раніше Андрій Доманський працював на «1+1», де був ведучим «Вишки» та «Голосу країни». На цьому ж каналі він свого часу вів «Шоу на два мільйони» та «Мій зможе».

 

До «1+1» Андрій Доманський тривалий час працював на Новому каналі.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», телеведуча Нового каналу Ольга Фреймут переходить  на канал «1+1» і вестиме шоу «Голос країни. Перезавантаження».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду