Канал «Бігуді» групи «1+1 медіа» стартує 13 січня

Канал «Бігуді» групи «1+1 медіа» стартує 13 січня

20 Грудня 2013
19255
20 Грудня 2013
11:46

Канал «Бігуді» групи «1+1 медіа» стартує 13 січня

19255
Канал «Бігуді» групи «1+1 медіа» стартує 13 січня
Канал «Бігуді» групи «1+1 медіа» стартує 13 січня

Нішевий телеканал «Бігуді», орієнтований на жіночу аудиторію, буде запущено на початку наступного року. Мовлення розпочнеться 13 січня на базі супутникового каналу Real TV Estate. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі групи «1+1 медіа», яка запускає новий канал.

 

Основні продукти каналу - вітчизняні та зарубіжні серіали, а також програми власного виробництва групи для жіночої аудиторії.

 

Генеральним продюсером каналу стала Олена Товстенко.

 

«Чоловічі канали у нас вже є, а ніша жіночих каналів не зайнята, хоча саме жінки більше часу проводять перед телевізором. Канал «Бігуді» орієнтований на те, щоб задовольнити потреби українських жінок у серіалах. Ми хочемо, щоб наші глядачки відчули турботу, переживали разом з героями серіалів радість, щастя і справжні почуття та отримували від життя позитивні емоції» , - розповіла про концепцію каналу пані Товстенко.

 

«Канал логічно доповнить лінійку каналів групи. Ми гарантуємо, що в ефірі буде виключно якісний і цікавий жіночій аудиторії контент», - доповнив Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

 

Нагадаємо, про запуск групою «1+1 медіа» жіночого каналу «Бігуді» на базі супутникового телеканалу Real TV Estate стало відомо 18 грудня в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, яка внесла зміни до ліцензії ТОВ «Рєал Істейт-ТВ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19255
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Софія
1360 дн. тому
Добрий день а скажіть коли буде продовження 2 сезону візерунки долі будь скажіть.
Инна
2078 дн. тому
Покажіть турецький серіал Фатмагуль
журналист
3751 дн. тому
приплыли.... окончательно! кудряшка сью продакшн.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду