У Запорізькій області з’явиться радіомережа «Формат»

19 Грудня 2013
4931
19 Грудня 2013
17:21

У Запорізькій області з’явиться радіомережа «Формат»

4931
У Запорізькій області з’явиться радіомережа «Формат»

Дві київські радіокомпанії ТОВ «Меді мережа» і ТОВ «Інформ мережа», що володіють радіочастотами в Запорізькій області, переоформили свої ліцензії, зазначивши в них новий спільний позивний - «Формат». Відповідні зміни затвердила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 18 грудня.

 

ТОВ «Меді мережа», що володіє частотами в Бердянську та Приморську, раніше мало позивний «Мережа-ФМ», ТОВ «Інформ мережа», що володіє частотами в Токмаку, Пологах і Мелітополі, - «Радіо-інформ».

 

Тепер у них спільний позивний «Формат» і спільна програмна концепція, яка передбачає 24 години на добу програм власного виробництва, з них 13 годин 50 хвилин - розважально-музичних програм, 2 години - інформаційно-аналітичних і публіцистичних, 2 години - культурно-мистецьких, 50 хвилин - науково-просвітницьких, 1 година - дитячих.

 

Також у радіокомпаній змінилися керівники і склад редакційних рад.

 

Директором ТОВ «Меді мережа» замість Галини Козакевич став Максим Онопрієнко, членами редакційної ради замість Галини Козакевич і Анатолія Казанцева - Максим Онопрієнко, Марина Черниченко, Анастасія Яценко, Ольга Тетенич.

 

Однак Галина Козакевич залишилася власником компанії.

 

Директором ТОВ «Інформ мережа» замість Людмили Хмільківської став Микола Білоус, членами редакційної ради замість Людмили Хмільківської та Владислава Вербицького - Микола Білоус, Денис Зацерковний, Катерина Катріч, Катерина Шапка.

 

Однак Людмила Хмільківська залишилася власником компанії.

 

Нагадаємо, радіокомпанії, створені в один день і зареєстровані за однією адресою, виграли по дві частоти в Запорізькій області на конкурсі Нацради влітку 2012 року. У грудні 2012 року «Інформ мережа» виграла на конкурсі ще одну частоту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4931
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду