«Воля-кабель» надала киянам у центрі максимальну швидкість інтернету і закликала зняти паролі на WiFi

2 Грудня 2013
4529
2 Грудня 2013
11:29

«Воля-кабель» надала киянам у центрі максимальну швидкість інтернету і закликала зняти паролі на WiFi

4529
«Воля-кабель» надала киянам у центрі максимальну швидкість інтернету і закликала зняти паролі на WiFi

Найбільший у Києві інтернет-провайдер «Воля-кабель» розіслав своїм абонентам, які проживають у центральній частині столиці, листа, в якому повідомив, що відкрив для них максимальну швидкість інтернету та закликав зняти паролі на WiFi, щоб забезпечити протестуючих інтернет-покриттям. Про це повідомляє Watcher.

 

«Шановні друзі!

 

Зараз ми з Вами стали свідками силових дій, які ставлять під загрозу життя та здоров'я людей!

 

В зв'язку з цим для надання можливості здійснювати екстренні дзвінки та оперативно звя'зуватись із близькими онлайн під час мирної акції 1 грудня, ми відкриваємо на два дні (1-2 грудня) максимальну швидкість Інтернету за Вашою адресою!

 

У свою чергу, просимо Вас зняти паролі на Wi-Fi, щоб надати можливість отримати доступ до мережі всім, хто цього потребуватиме.

 

1. Інструкція з безпечного відкриття доступна за посиланням: Інструкція скидання до заводських налаштувань.

 

2. У випадку необхідності зв'яжіться, будь ласка, з нами, відповівши на цього листа, і наші співробітники допоможуть Вам здійснити необхідні налаштування.

 

3. За Вашим бажанням на media@volia.com надішліть нам адресу (вулицю та номер будинку), за якою буде відкрито WiFi, і Інтернет-ассоціація України відмітить цю точку на загальнодоступній мапі.

 

Дякуємо за розуміння.

 

Співробітники компанії "Воля"»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4529
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду