Канал М1 запускає з 1 грудня мейковер «Женсовет»

Канал М1 запускає з 1 грудня мейковер «Женсовет»

27 Листопада 2013
6905
27 Листопада 2013
14:05

Канал М1 запускає з 1 грудня мейковер «Женсовет»

6905
Канал М1 запускає з 1 грудня мейковер «Женсовет»
Канал М1 запускає з 1 грудня мейковер «Женсовет»

Перший випуск мейковер-шоу «Женсовет» телеканал М1 випустить в ефір у неділю, 1 грудня о 12.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Женсовет» має на меті допомогти закоханим парам розібратися в стосунках. Героями шоу будуть звичайні люди, які заплуталися у своїх почуттях. Ведучі М1 Валерія Бардо, Дєвушка Блонда, Даша Коломієць та Валерія Крук намагатимуться змінити долі учасників на краще. Кожна з наставниць має свою місію в проекті.

 

Дєвушка Блонда впевнена, що будь-яка дівчина має приділяти зовнішності якнайбільше сил і часу. Тож телеведуча візьме на себе всі турботи щодо цілковитого перевтілення героїнь. Разом з учасницями Блонда відвідуватиме салони краси, спа-центри і, звісно ж, здійснюватиме шопінг.

 

Експертом зі зваблення стане Валерія Крук. Вона даватиме корисні поради щодо спілкування з представниками сильної статі, навчатиме безпрограшних прийомів під час знайомства з чоловіками та розповість, як утримати свою половинку.

 

Валерія Бардо відповідатиме за духовний стан героїнь. Вона проводитиме тренінги, ходитиме разом з учасницями на йогу та масажі. Даша Коломієць виконуватиме роль наглядача. Вона спостерігатиме за всім, що відбувається в житті учасників, робитиме висновки і підбиватиме підсумки.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 19 жовтня М1 запустив fashion-проект «Моя Профешн» з ведучою Дівчиною Блондою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду