На «Інтері» стартує серіал Netflix «Картковий будиночок»

На «Інтері» стартує серіал Netflix «Картковий будиночок»

27 Листопада 2013
6914
27 Листопада 2013
11:43

На «Інтері» стартує серіал Netflix «Картковий будиночок»

6914
На «Інтері» стартує серіал Netflix «Картковий будиночок»
На «Інтері» стартує серіал Netflix «Картковий будиночок»

2 грудня, на «Інтері» стартує прем'єра одного з найгучніших американських серіалів цього року «Картковий будиночок». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

«Картковий будиночок виходитиме о 00.25 з понеділка по четвер по одній серії .

 

Як писала «Детектор медіа», виробником «Карткового будиночка» є платформа Netflix. Це адаптація однойменного британського серіалу 1990 року, який був знятий за романом Майкла Доббса. Цього разу місце дії картини перемістилося з Вестмінстера до Білого дому та Конгресу. На Netflix прем'єра 26-серійного серіалу відбулася в інтернеті 1 лютого. Глядачам запропонували 13 серій відразу.

 

«Картковий будиночок» був номінований на здобуття дев`яти нагород Emmy - більше, ніж будь-який інший серіал цього року, і був відзначений у трьох - «За найкращу режисуру», «За найкращий підбір акторів» та за найкращу операторську роботу.

 

Як зазначає канал «Інтер», цей проект Netflix змусив замислитися про конкуренцію HBO та Showtime. При цьому «Картковий будинок» націлений на значно вужчу аудиторію порівняно з телевізійними стратегіями.

 

«Інтер» з 2 грудня запропонує  глядачам перегляд13-серійної драми про закулісне життя політиків, де є місце марнославству, корупції та жадібності. У головних ролях Кевін Спейсі і Робін Райт.

 

Один з головних героїв - цинічний і амбітний конгресмен Френсіс Андервуд (Кевін Спейсі). Майстер підкилимних ігор, він добре орієнтується в сильних та слабких сторонах конкурентів, а також не любить грати за правилами. Не прощає, коли хтось переходить йому дорогу, навіть якщо цей «хтось» - новообраний глава держави, який залишив його без обіцяної посади держсекретаря. Разом із дружиною Френсіс він готовий піти на все, щоб помститися президенту та зайняти його крісло.

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою «Інтера»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду