Ще сім компаній з різних областей отримали радіочастоти

Ще сім компаній з різних областей отримали радіочастоти

25 Листопада 2013
5263
25 Листопада 2013
18:53

Ще сім компаній з різних областей отримали радіочастоти

5263
Ще сім компаній з різних областей отримали радіочастоти
Ще сім компаній з різних областей отримали радіочастоти

Місцеві компанії з Вінницької, Одеської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської та Хмельницької областей, а також із Києва перемогли в конкурсі Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на вільні радіочастоти. Таке рішення регулятор прийняв 25 листопада на засіданні.

 

Право мовити на частоті 69,2 МГц у Харкові дістало ТОВ «Телерадіокомпанія "Еммануїл"» з Києва (радіо «Еммануїл»).

 

ПП «ТРК "Подільські комунікації"» (місто Ладижин Вінницької обл.) отримало частоту 107,7 МГц у Могилів-Подільський Вінницької області.

 

ТОВ «Південний інформаційний центр "Телевізійне село"» з Одеси («Голос Бессарабии») отримала частоту 70,7 МГц у місті Сарата Одеської області, а ПП Техно-торговий центр «Електрон» («Кобеляки») - 71,99 МГц у місті Кобеляки Полтавської області.

 

Усі вони отримали ліцензії на 24-годинне мовлення. Також у конкурсі перемогли компанії, що мовитимуть на деяких відрізках часу.

 

Зокрема, місцева компанія ПП «Агенція відеорішень» («Радіо Че»), яка раніше мала 12 годин на частоті 101 МГц у Черкасах, у результаті конкурсу здобула право мовити ще 12 годин на цій частоті. Відтак, радіостанція запустить цілодобове мовлення.

 

КП «Хмільницьке районне радіомовлення» із села Великий Митник Хмільницького району перемогло в конкурсі на 66,8 МГц у Хмільнику (1 година 35 хвилин на тиждень). На ці й же частоті компанія вже мовить 1 годину 55 хвилин на тиждень разом з ДО «Вінницька ОДТРК «Вінтера» з Вінниці (15 годин 20 хвилин).

 

Місцева компанія КП «Телерадіокомпанія "На своїй хвилі"» із Чернівецької обл. («Говорить Новодністровськ») отримала 1 годину 15 хвилин на частоті 106,6 МГц у Новодністровську, де мовитиме разом з Чернівецькою ОДТРК та Національною радіокомпанією України.

 

Як уже писала «Детектор медіа», в цьому ж конкурсі львівське ТОВ «Престайм.Ком.Юа» (радіо «Вголос») отримало частоту 107,2 МГц у Львові, а київське ТОВ «Комунікаційне агентство "Сума технологій"» (радіо «Блік») отримало перемогу в конкурсі на частоти 104,8 МГц у Вінниці, 105,4 МГц в Артемівську, 104,5 МГЦ у Новому Бузі, 102,5 МГц у Кременчуці, 101,5 МГц у Новій Каховці, 100,3 МГц у Чемерівцях, 105,7 МГц в Умані

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду