Кримськотатарський канал ATR зніматиме серіали про кримських ханів

Кримськотатарський канал ATR зніматиме серіали про кримських ханів

20 Листопада 2013
4278
20 Листопада 2013
18:14

Кримськотатарський канал ATR зніматиме серіали про кримських ханів

4278
Кримськотатарський канал ATR зніматиме серіали про кримських ханів
Кримськотатарський канал ATR зніматиме серіали про кримських ханів

ТОВ «Телевізійна компанія «Атлант-СВ» з міста Сімферополя (телеканал ATR  і радіо «Мейдан», АР Крим) планує знімати серіали. Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор телеканалу ATR Ельзара Іслямова.

 

Першим проектом компанії стане історичний серіал «Зірки Хаджі Гірея». Він розповідатиме про кримських ханів, які заснували Кримське ханство.

 

За словами пані Іслямової, запланований цілий цикл серіалів на цю тему.  Перша стрічка складатиметься з 12-15 серій.

 

«Ми плануємо знімати самостійно, але залучатимемо спеціалістів (режисерів,  художників-постановників) з Москви, Києва. Плануємо співпрацювати з продакшнами», - зазначила вона.

 

Для зйомок серіалу компанія відкриває власний павільйон у Сімферополі. Інвестиції в обладнання, за її словами, складуть  понад $2 млн.

 

Зйомки фільми у планують розпочати у березні 2014. Бюджет серіалу це розраховують, він стане відомий у січні-лютому наступного року.

 

Серіал вийде в ефірі каналу ATR. Також виробники стрічки планують пропонувати проект для показу іншим телеканалам.

 

Ельзара Іслямова зазначила, що  її компанія вже має приклади продажу власних проектів. Зокрема, вдалось продати проект «Історії Криму».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ТОВ «Телевізійна компанія «Атлант-СВ» з міста Сімферополя (телеканал ATR  і радіо «Мейдан», АР Крим) не отримала частот у конкурсі Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, але продовжить мовленні на своїй частоті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4278
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду