ТЕТ запускає шоу «Тьотки і шмотки»

ТЕТ запускає шоу «Тьотки і шмотки»

20 Листопада 2013
4891
20 Листопада 2013
09:41

ТЕТ запускає шоу «Тьотки і шмотки»

4891
ТЕТ запускає шоу «Тьотки і шмотки»
ТЕТ запускає шоу «Тьотки і шмотки»

Прем'єра шоу «Тьотки і шмотки» стартує на каналі ТЕТ 25 листопада. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде о 18.00. Виробництво шоу здійснює продакнш «ДІ.ЕН.ЕЙ. відео»  на замовлення ТЕТ

 

У шоу ведучі Кароліна Ашіон та Василіса Фролова перетворять «першу красуню на селі» на світську левицю, а непоказну простачку - на мега-красуню.

 

«Фішка «Тьоток» не лише у перевтіленні дівчат, а й у тому, що ми з Каро (Кароліна Ашіон - ТК) - найближчі подруги, які нарешті зустрілися в одному проекті, Ми не позиціонуємо себе як стилістів чи знавців, ми просто люди, які вже собаку з'їли в різних програмах. У нас є досвід та розуміння того, як правильно виглядати в житті та в кадрі. І ми хочемо донести дівчатам думку, що можна виглядати краще за мінімальні гроші»,  - розповідає Василіса Фролова.

 

Нагадаємо, за форматом новий проект буде makeover  (шоу перетворень). У ньому ведучі разом зі стилістами, візажистами та дизайнерами змінюватимуть образ учасниць.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4891
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду