ZIK починає показ розслідувань Grom ТV (ВІДЕО)

ZIK починає показ розслідувань Grom ТV (ВІДЕО)

19 Листопада 2013
6371
19 Листопада 2013
12:40

ZIK починає показ розслідувань Grom ТV (ВІДЕО)

6371
ZIK починає показ розслідувань Grom ТV (ВІДЕО)
ZIK починає показ розслідувань Grom ТV (ВІДЕО)

Західноукраїнський телеканал ZIK планує показувати програми розслідувань інтернет-порталу Grom ТV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щовівторка о 22.30. Перший випуск вийде сьогодні, 19 листопаада.

 

Канал ZIK, як запевняє прес-служба, відгукнувся на відкритий лист київських колег з Grom ТV до телеканалів з пропизицією надати ефірний час для показу їхніх сюжетів.

 

На каналі вже виходять проекти розслідувань «Народний контроль», «ПРАВОкація», «Люстрація», «Наші гроші». Однак, на думку представників ZIK, професійних розслідувань, ніколи забагато не буває. «Що більше вдалих прикладів професійних журналістських розслідувань ми матимемо, то більше шансів, що запрацює механізм регулювання та вирішення проблем у нашій країні. Нам імпонує те, чим займається Grom ТV. Вони працюють на одній хвилі з нами. Саме тому ми вирішили надати майданчик для реалізації їхніх задумів, показати їхні розслідування  - вони гострі, cміливі та чесні. Ми робимо одну справу, прагнемо до однакового результату», - переконаний генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

На думку головного редактора сайту Grom ТV Андрія Павловського, співпраця з телеканалами дасть Grom ТV більше можливостей до розвитку нових проектів порталу, а їхні розслідування отримають вкрай потужний резонанс: «Підтримка небайдужих телеканалів допоможе створити справжнє суспільне, незалежне мовлення, що охопить всю країну. Важливо, що ZIK відокремлений від загальнонаціональних телеканалів із власниками-олігархами, які стежать за кожним словом в ефірі. Ми хочемо працювати із вільним телебаченням, що даватиме можливість правдиво говорити про проблеми, які стосуються нашого суспільства».

 

 

Нагадаємо, з 5 листопада на телеканалі ZIK стартувала програма «Наші гроші» про незаконне використання бюджетних коштів через тендери та державні закупівлі. Проект здійснено у співпраці із відомим інтернет-порталом із однойменною назвою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду