Новий канал запустить «Хто зверху-3»

Новий канал запустить «Хто зверху-3»

18 Листопада 2013
7449
18 Листопада 2013
11:46

Новий канал запустить «Хто зверху-3»

7449
Новий канал запустить «Хто зверху-3»
Новий канал запустить «Хто зверху-3»

Новий канал має намір запустити третій сезон шоу «Хто зверху». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Наразі канал розпочав кастинги учасників. Новий шукає чоловіків та жінок, яким є чим пишатись.

 

«Заради хлопця ти погладшала на 20 кг? Жодного разу не дозволила чоловіку заплатити за себе у ресторані? Знаєш, що таке шліцьова викрутка і вмієш тією викруткою користуватися? Ти лишаєш брудні шкарпетки тільки у ванній кімнаті? Можеш набити футбольний м'яч тисячу і один раз? Знаєш напам'ять "Війну і мир"? Розкажи про свої досягнення всій Україні», - анонсує канал.

 

Нагадаємо, «Хто зверху?» -  українська адаптація формату Battle of the Sexes компанії Talpa. Ведучі шоу - Ольга Фреймут і Сергій Притула. За умовами формату, в шоу змагаються жіноча та чоловіча команди. За допомогою різних конкурсів і запитань вони з'ясовують, хто кмітливіший і веселіший.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7449
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду