Передплатне агентство преси «Самміт» збанкрутувало

Передплатне агентство преси «Самміт» збанкрутувало

14 Листопада 2013
5519
14 Листопада 2013
14:08

Передплатне агентство преси «Самміт» збанкрутувало

5519
Передплатне агентство преси «Самміт» збанкрутувало
Передплатне агентство преси «Самміт» збанкрутувало

Приватне передплатне агентство «Самміт» починає процедуру банкрутства. Про це повідомляє видання «Комерсант-Україна».

 

Як повідомив  генеральний директор агентства «Самміт» Микола Примак, проблеми у підприємства почалися ще в липні. Регіональні представництва перестали приносити прибуток, і їм перестали відвантажувати продукцію. Також виникли труднощі і в головному офісі: «Деякі менеджери, від яких багато чого залежало, діяли на шкоду агентству, саботували мої вказівки, приховували інформацію про труднощі, які виникли. Є підозра, що вони діяли в інтересах конкурентів», - повідомив пан Примак.

 

Восени у агентства «Самміт» з'явилися борги, а на ринку стала поширюватися інформація про проблеми підприємства. З 1 листопада ряд видавничих компаній перестали відпускати «Самміту» свою продукцію.



Микола Примак також розповів, що в ніч на 4 листопада в офіс «Самміту» проникли невідомі. Вони вдерлися до кабінету генерального директора та у бухгалтерію, зламали сейфи та викрали гроші, які були призначені для виплати зарплат співробітникам агентства.

 

«Статутні документи залишилися на місці, - уточнив Микола Примак. - Невідомі проникли в приміщення без зламу, швидше за все у них були ключі , а охорона виявила недбалість».

 

Як повідомили «Комерсант-Україна» в Головному управлінні МВС у Києві, за фактом події почато кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу («крадіжка»).

 

Нагадаємо, «Самміт» працює на ринку преси з 1995 року і є найбільшим недержавним розповсюджувачем преси. У передплатному каталозі агентства представлено понад 3 тис. вітчизняних і зарубіжних періодичних видань,  передплатниками яких є найбільші видавничі компанії, а також державні установи, зокрема, Нацбанк і Верховна рада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5519
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду