Вклад нардепа Миколи Княжицього в телеканал «ЕcпpeсоTV» буде «виключно творчим»

Вклад нардепа Миколи Княжицього в телеканал «ЕcпpeсоTV» буде «виключно творчим»

8 Листопада 2013
4539
8 Листопада 2013
13:50

Вклад нардепа Миколи Княжицього в телеканал «ЕcпpeсоTV» буде «виключно творчим»

4539
Вклад нардепа Миколи Княжицього в телеканал «ЕcпpeсоTV» буде «виключно творчим»
Вклад нардепа Миколи Княжицього в телеканал «ЕcпpeсоTV» буде «виключно творчим»

На новому телеканалі «ЕcпpeсоTV», 99% акцій якого належать Ларисі Княжицькій, дружині народного депутата фракції ВО «Батьківщина» Миколи Княжицього, буде виходити програма «Вечір з Миколою Княжицьким». Про це розповів Микола Княжицький у інтерв'ю харківському інтернет-виданню «Главное».

 

Відповідаючи на запитання журналіста про депутатство і роботу над приватним каналом, пан Княжицький сказав, що його вклад у «ЕcпpeсоTV» буде виключно творчим.

 

«Немає жодних протиріч, тому що власниками цієї компанії є моя дружина, моя сім'я, а творчою діяльністю я займатися можу. Як я вже казав, ми мріємо заробляти гроші для того, щоб бути незалежними. Але нас все ж таки об'єднує ідея вільного телебачення. Для нас це в першу чергу - не бізнес, а спосіб самореалізуватися, відкрити якісь нові сторінки в медіа і працювати по тих стандартах, по яких ми б хотіли працювати, і яких в Україні, на жаль, все менше і менше», - заявив пан Княжицький.

 

Микола Княжицький також зізнався, що наразі проект створюється за рахунок його заощаджень, але у майбутньому канал хоче знайти інвесторів.

 

«Сподіваюсь, що інвестиційний клімат у нас в країні буде таким, що мені вдасться це зробити. Безумовно, я розраховую на заробітки. Це невеликий канал, який ми робимо в невеликому приміщенні, яке давно мені належіть. З групою моїх товаришів ми об'єднані спільною ідеєю, і, повірте, ми зараз працюємо не для грошей, а для ідеї. Але, очевидно, мріємо, щоб заробити нормальні, хороші гроші. І якщо наш канал і сайт будуть цікаві людям, то ми будемо заробляти», - прокоментував нардеп.

 

На питання, скільки коштує новостворений канал і його запуск, Микола Княжицький не відповів: «Це комерційна таємниця, яку би я не хотів оприлюднювати, зважаючи на те, що зі свободою слова в нашій країні зараз не все добре».

 

Нагадаємо, телеканал «ЕcпpeсоTV», за словами Миколи Княжицього, почне мовлення 25 листопада.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спочатку телеканал «ЕспресоTV»  мав назватись «Новини-TV».  Через подібність його попереднього логотипу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна», канал поки не отримав ліцензії Нацради на супутникове мовлення. Планується, що канал буде мовити 24 години на добу із супутника Astra. 20,5 годин має становити власний продукт. За програмною концепцією це має бути інформаційно-культурологічний канал: 16,5 годин становитимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, 3 години - культурно-мистецькі, 3,5 години - реклама.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4539
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Этика творчества
3844 дн. тому
Депутат будет посвящать всё своё время развитию канала, работая там ведущим. Типа не получая зарплату, типа творчество. Но в момент продажи канала инвестору семья депутата получит доход.
УМ
3844 дн. тому
Я тебе конечно верю, я и сам всё это видел....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду