ICTV позиціонує серіал «Нюхач» як  нового «Шерлока»

ICTV позиціонує серіал «Нюхач» як нового «Шерлока»

5 Листопада 2013
6875
5 Листопада 2013
12:34

ICTV позиціонує серіал «Нюхач» як нового «Шерлока»

6875
ICTV позиціонує серіал «Нюхач» як  нового «Шерлока»
ICTV позиціонує серіал «Нюхач» як  нового «Шерлока»

Детективний серіал виробництва Film.ua «Нюхач» стартує на телеканалі ICTV 11 листопада. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Виходитиме у будні о 20.10. Канал позиціонує серіал як нового «Шерлока», маючи на увазі культовий серіал ВВС.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», головний герой серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен  розкривати будь-які таємниці та злочини. За запахом він  може розказати усе про людину: що вона їла, з ким спала, чи є у неї алібі. Кількість серій - 8.

 

«Складно було знайти обґрунтування всієї цієї історії, тому що вчені досі не знають, як працює нюхова функція у людини. Є дві теорії, і обидві вони мають право на життя. Але те, що запахи викликають якісь асоціації у кожної людини - це точно. Ми від цього і відштовхувалися», - наголосив режисер стрічки Артем Литвиненко.

 

Нюхача-детектива у серіалі грає естонський актор Кирило Кьяро.

 

Виконавця головної ролі знайшли у Естонії

 

«Нюхач, втілений в картині естонським актором Кирилом Кьяро, - єдиний у своєму роді експерт, здатний з незначного нюхового сліду, залишеному людиною - політик він, бізнесмен чи кримінальний авторитет, визначити, що той їв, з ким спав і чи є у нього алібі. Але у всякої медалі - дві сторони. Унікальний дар нюхача - одночасно і його прокляття. Новий Шерлок беззахисний перед навколишнім світом, переповненим запахами, що заважають йому будувати стосунки з жінками, навіть з найближчими людьми - адже він наперед знає про них все», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо,  продюсер серіалу  Віктор Мирський, виконавчий продюсер - Андрій Ризванюк, автори сценарію Артем Литвиненко та Андрій Бабік. У ролях: Кирило Кьяро, Іван Оганесян, Марія Аніканова, Олександр Тютін, Борис Каморзін та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду