Докудрама «Романови» Star Media вийде на «Первом канале» і на Youtube

Докудрама «Романови» Star Media вийде на «Первом канале» і на Youtube

31 Жовтня 2013
4732
31 Жовтня 2013
11:10

Докудрама «Романови» Star Media вийде на «Первом канале» і на Youtube

4732
Докудрама «Романови» Star Media вийде на «Первом канале» і на Youtube
Докудрама «Романови» Star Media вийде на «Первом канале» і на Youtube

4 листопада о 12.15 на «Первом канале» (Росія) і на каналі Star Media в Youtube стартує 8-серійна докудрама «Романови». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Надалі стрічка транслюватиметься щонеділі о 12.20.

 

Серіал «Романови» випущено до 400-річчя воцаріння дому Романових. У фільмі йдеться  про російське самодержавство як систему управління, її недоліки та переваги, роль, яку монархи дому Романових відігравали в подіях російської та світової історії. Стрічка починається з подій 11 липня (24 липня н.ст.) 1613 року, коли нового царя Михайла Романова (сина Ростовського Митрополита Філарета ) вінчали на царство. 18 представників цього царського роду протягом 300 років правили країною/

 

Як повідомляла «Детектор медіа», проект поєднує в собі елементи  ігрового, документального кіно, інформаційної графіки та анімації.

 

«За допомогою графіки створюється максимально історично достовірна картина , яка занурює глядача в атмосферу і відчуття часу і дозволяє побачити царя очима сучасників. Творці проекту Star Media і «Бабич Дизайн» ставили перед собою завдання в сучасній , доступній і цікавій формі розповісти не тільки про історичні події, а й про те, якими були російські царі як люди. Що переживали вони, кого любили і ненавиділи, що думали про долю держави і про своє власне життя, кого боялися, з ким дружили, як приймали важливі рішення тощо», - йдеться у повідомленні компанії.

 

Засновник групи компаній Star Media Владислав Ряшин зазначив, що найважче було створити сценарій проекту: «Адже на історію про кожного  імператора лише 20 хвилин ефірного часу, і необхідно вмістити в цей період все саме значиме і цікаве».

 

Проект розповість про сімнадцять царів імператорського будинку. Це сімнадцять історико - психологічних портретів , які покажуть особистість кожного з Романових. Над фільмом працювали істори-консультанти, які досліджували епоху Романових: Дмитро Володіхін (1-3 серії, епохи від Смути і до Петра I) та Ольга Єлісєєва (4-8 серії, від переворотів і до епохи початку 19 століття). Також на проекті працював окремий консультант по стилях та архітектури Д. Студенікін.

 

Зйомки проекту проходили в Москві, Санкт-Петербурзі, Ростові Великому, Ярославлі, Суздалі та інших містах Росії .

 

Автори сценарію Марина Банділенко, Марина Улибишева. Режисер-постановник Максим Беспалий, оператор-постановник Іван Бархварт, композитор Борис Кукоба.

 

Продюсери Валерій Бабич, Влад Ряшин, Сергій Тітінков, Костянтин Ернст. Виробництво здійснювали компанії Star Media, «Бабич Дизайн».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду