У Львівській ОДТРК заперечили наміри припинити роботу сайту lviv.tv

У Львівській ОДТРК заперечили наміри припинити роботу сайту lviv.tv

29 Жовтня 2013
2927
29 Жовтня 2013
13:29

У Львівській ОДТРК заперечили наміри припинити роботу сайту lviv.tv

2927
У Львівській ОДТРК заперечили наміри припинити роботу сайту lviv.tv
У Львівській ОДТРК заперечили наміри припинити роботу сайту lviv.tv

Прес-служба Львівської ОДТРК заперечила, що має намір закрити мультимедійний сайт lviv.tv.  Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі ЛОДТРК.

 

Інформацію про можливість припинення роботи сайту lviv.tv розмітив у себе в  блозі журналіст Олександр Піддубний. У повідомленні про закриття сайту пан Піддубний посилається на власні джерела у ЛОТРК.

 

«Керівництво ЛОДТРК вирішило закрити сайт http://www.lviv.tv/. За словами власного джерела, про це повідомив генеральний директор ЛОДТРК Микола Шевчук. Причина закриття - відсутність коштів на розвиток і просування. На думку джерела, імовірно, що сайт відключать. Замість нього працюватиме стара інтернет-сторінка Львівської обласної Державної телерадіокомпанії http://www.lodtrk.org.ua/. Старим-новим обличчям телеканалу вже довгий час ніхто не займався», - йдеться у повідомленні Олександра Піддубного.

 

Також блогер зауважив, що ЛОДТРК досі не розрахувалась із Ігорем Мартинівом, дизайнером, який працював над сайтом lviv.tv. У прес-службі повідомили, що керівництво компанії вже давно надіслало всі платіжки до казначейства, але воно поки не здійснило виплати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2927
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр Піддубний
3840 дн. тому
Дякую, Телекритико, але посилання на мою сторінку хибне. Ось лінк на новину - http://piddubny.com/lvivske-tb-zakryvaje-sajt/. Це, по перше. По друге, у новині йдеться, що "Також блогер зауважив, що ЛОДТРК досі не розрахувалась із Ігорем Мартинівом, дизайнером, який працював над сайтом lviv.tv. У прес-службі повідомили, що керівництво компанії вже давно надіслало всі платіжки до казначейства, але воно поки не здійснило виплати". В той час як у моїй новині написано ...бо «казначейство не пропустило платіж». І, по третє, поправте орфографічні помилки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду