«Хочу у “ВІА Гру”» завершилось із високими показниками

«Хочу у “ВІА Гру”» завершилось із високими показниками

28 Жовтня 2013
5143
28 Жовтня 2013
15:38

«Хочу у “ВІА Гру”» завершилось із високими показниками

5143
«Хочу у “ВІА Гру”» завершилось із високими показниками
«Хочу у “ВІА Гру”» завершилось із високими показниками

Фінальний випуск шоу «Хочу у "ВІА Гру"» на каналі «1+1» взяв рейтинг 5,8%, частку 18,57%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна».

 

За вибіркою «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 4,65%, частка 15,27%.

 

Шоу виходило на каналі з 6 вересня по 25 жовтня по п'ятницях о 21:00.

 

Ці показники вищі за середні каналу: минулого тижня «1+1» мав частку 12,51% за «Всією Україною» та 9,25% за «50 тис.+» (18-54). Однак перший випуск шоу дивились краще за фінал. У середньому проект мав частку 17,39% за «Всією Україною» та 14,49% за «50 тис.+» (18-54).

 

Динаміка зміни частки проекту за весь час виходу,

аудиторія 18-54, «Вся Україна»

 

 

 

У шоу вибирали новий склад тріо «ВІА Гра»: змагалися «трійки», тренерами яких виступали колишні учасниці «ВІА Гри». За підсумками смс-голосування глядачів перемогла «трійка» Надії Мейхер-Грановської: Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова

 

Як відомо, продюсерами шоу виступили Костянтин Меладзе, Алан Бадоєв та Володимир Зеленський.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телевізійні права на розважальне шоу «Хочу у ВІА Гру» спільного виробництва «Студії Квартал-95» і «Гауді Студіо» було продано в три країни. Окрім українського каналу «1+1» шоу одночасно показували російський НТВ, казахстанський НТК і білоруський ОНТ.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надано ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховано для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використано дані overnight. Дані представлено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду