23 жовтня – круглий стіл «Як подолати негативні явища на ринку платного телебачення України»

18 Жовтня 2013
5498
18 Жовтня 2013
20:18

23 жовтня – круглий стіл «Як подолати негативні явища на ринку платного телебачення України»

5498
23 жовтня – круглий стіл «Як подолати негативні явища на ринку платного телебачення України»

23 жовтня о 15:00-17:00 у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул.. Салютна, 2Б, пав-н.1, зал № 3) відбудеться круглий стіл «Як подолати негативні явища на ринку платного телебачення України».

 

Захід організовує «Телекомунікаційна палата України» за підтримки Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. У рамках зустрічі представники медіа й телекомунікаційної галузі зможуть обговорити найактуальніші питання використання об'єктів інтелектуальної власності та інших проблем індустрії.

 

ТПУ виступає одним з активних борців проти таких негативних явищ, як нечесна конкуренція і піратство. «На жаль, сьогодні в Україні спостерігається досить високий рівень піратства або "андерепортінга" (заниження платежів роялті за трансльований контент), багато експертів медіа і телеком індустрії вважають, що ці проблеми найчастіше є наслідком бездіяльності або самих правовласників (у тому числі і міжнародних корпорацій), або їх офіційних представників в Україні» - коментує директор ТПУ Костянтин Грицак.

 

У рамках круглого столу провайдери правовласники та дистриб'ютори контенту , представники держорганів і профільних асоціацій обговорять методи підвищення прозорості ринку платного телебачення і боротьби з піратством.

 

Також учасники заходу зможуть приділити увагу іншим проблемних місць галузі - таким, як недостовірна звітність, демпінг, безліцензійна діяльність , кардшарінг; почути позицію регулятора та інших держорганів. Представники ТПУ впевнені, що тільки конструктивна дискусія всіх представників телекомунікаційної сфери допоможе вирішити актуальні проблеми ринку.

 

Детальніше про захід - на http://telpu.com.ua/news/year2013/931

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5498
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду