Курченко заперечує угоду про придбання видавничого дому «Картель»

Курченко заперечує угоду про придбання видавничого дому «Картель»

10 Жовтня 2013
7111
10 Жовтня 2013
12:52

Курченко заперечує угоду про придбання видавничого дому «Картель»

7111
Курченко заперечує угоду про придбання видавничого дому «Картель»
Курченко заперечує угоду про придбання видавничого дому «Картель»

Власник групи компаній ВЕТЕК (СЕПЄК) Сергій Курченко спростовує інформацію про придбання видавничого дому «Картель». Про це повідомили у прес-службі у відповідь на запитання «Детектор медіа».

 

Видання  CRIME.in.UA з посиланням на власні джерела повідомило, що видавничий дім «Картель» придбала група компаній ВЕТЕК (СЕПЄК). «Офіційного підтвердження (як і спростування) отримати поки не вдалося. Тим не менш, наше джерело стверджує, що «люди Курченко» вже пригледіли кандидатури на місце старого керівництва "Картелю"», - йдеться у повідомленні видання.

 

У коментарі «Детектор медіа» прес-служба пана Курченка зазначила, що ця інформація не відповідає дійсності.

 

Голова наглядової ради видавничої групи «Картель» Оксана Клименко також спростувала угоду з продажу компанії: «На сьогоднішній день у нас нічого ні з ким не підписано».

 

Водночас вона підтвердила, що власники ведуть переговори з різними потенційними покупцями. «Переговори ведуться постійно. Всі компанії на цьому ринку періодично входять у переговори один з одним і з потенційними покупцями. Зараз такий ринок», - сказала пані Клименко.

 

Потенційних партнерів, з якими власники «Картелю» ведуть перемовини, пані Клименко називати відмовилася.

 

Як писала у квітні газета «Капитал», власники видавничої групи «Картель» Вагіф Алекперов та Олексій Федун намагаються продати свій бізнес з кінця минулого року. Вартість угоди тоді оцінювалась у $ 5-7 млн.

 

Видавнича група «Картель» була заснована в 2001 році, вона об'єднала видавничий бізнес - ВД «Картель» , Всеукраїнське передплатне агентство і торговий дім «Картель - преса», а також рекламні агентства «МАЙ» і «МАГ».

 

Видавничий дім «Картель» випускає щотижневі ділові видання «Деловая столица» і «Власть денег»,  глянцеві журнали Diva, «Diva. Худеем легко», «Вокруг света» (українське видання), «Здоровый подход», «Секреты молодости», найбільше щотижневе видання АР Крим - газету «Первая Крымская»; архітектурно-будівельні журнали «АСС», каталог проектів «Дом.ua», «Украинский строительный каталог» і «Ландшафт. Дизайн», меблево - інтер'єрні проекти «Перепланировка квартир», «Кухня и ванная», «Мебель года».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7111
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду