Шоу «Вишка» стартує 12 жовтня у прямому ефірі «1+1»

Шоу «Вишка» стартує 12 жовтня у прямому ефірі «1+1»

1 Жовтня 2013
7530
1 Жовтня 2013
10:38

Шоу «Вишка» стартує 12 жовтня у прямому ефірі «1+1»

7530
Шоу «Вишка» стартує 12 жовтня у прямому ефірі «1+1»
Шоу «Вишка» стартує 12 жовтня у прямому ефірі «1+1»

Новий екстремальний спортивно-розважальний проект «Вишка» за форматом Celebrity Splash з Нідерландів стартує у прямому ефірі на каналі «1+1» у суботу, 12 жовтня. Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

Шоу побудоване на змаганнях зірок у стрибках у воду. «У спортивних змаганнях існує близько 60 варіантів стрибків з трампліну і 90 варіантів - з вежі. Учасники шоу будуть стрибати з тих же висот, що й справжні спортсмени - 1, 3, 5, 7,5 і 10 метрів, а також  - зі стрибкових трамплінів висотою 1 і 3 метри», - зазначає канал.

 

У шоу візьмуть участь: призер олімпійських ігор, плавець Денис Силантьєв, співачка Санта Дімопулос, співачка і ведуча Оля Полякова, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч, співаки Володимир Гришко і Олексій Матіас, фронтмен гурту ТНМК Олег (Фагот) Михайлюта, актор театру і кіно Віталій Борисюк, актриса і телеведуча Руслана Писанка, телеведуча Кароліна Ашіон, шоумен Євген Кошовий, учасник вокального шоу «Голос країни» Арсен Мірзоян, переможниця третього сезону шоу «Голос країни» Анна Ходоровська, олімпійська чемпіонка, фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, співак Василь Бондарчук, актор і ведучий Євген Нікішин.

 

30 вересня прес-служба телеканалу повідомила, що вже два учасники майбутніх змагань у «Вишці» вимушені були звернулися до лікаря: Євген Кошовий із травмою спини і Арсен Мірзоян із гайморитом. Учасник вокального шоу «Голос країни» захворів через холодну воду і протяги, невідомо, коли лікарі дозволять йому тренуватися.

 

Арсен Мірзоян опинився у лікарні

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ведучі проекту «Вишка» на каналі «1+1» - Андрій Доманський та Соломія ВітвіцькаУчасники шоу готуються до змагань під керівництвом головного тренера проекту «Вишка» Іллі Кваші, бронзового призера літніх Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні, майстра спорту України міжнародного класу.

 

Суддями шоу будуть: Дмитро Саутін - дворазовий олімпійський чемпіон, заслужений майстер спорту Росії, кращий російський стрибун у воду XX століття; Тамара Токмачова - головний тренер збірної України зі стрибків у воду; Володимир Зеленський - актор, сценарист, телеведучий, кінопродюсер, телепродюсер. Оцінювати стрибки зірок у воду будуть також глядачі телеканалу «1+1», голосуючи до допомогою sms.

 

Нагадаємо, «Вишка» - аналог популярного шоу Celebrity Splash, яке завоювало глядацьку аудиторію Великої Британії, Нідерландів, Франції, США, Іспанії, Лівану, Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду