НТН хоче запустити форматні проекти

НТН хоче запустити форматні проекти

27 Вересня 2013
4951
27 Вересня 2013
16:14

НТН хоче запустити форматні проекти

4951
НТН хоче запустити форматні проекти
НТН хоче запустити форматні проекти

Телеканал НТН після нового року хоче змінити сітку та запустити кілька форматних проектів. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний директор каналу Олександр Мельничук.

 

«Ми хочемо, щоб у праймі було присутнє власне виробництво. Ми хочемо більш чітким, більш динамічним зробити ранок і завести власні програми в денний ефір», - розповів він про нову сітку.

 

Зранку в ефірі має з'явитися більше документалістики, розслідувань. Для ранкового слоту НТН хоче купити детективний формат.

 

Кілька форматних програм НТН планує запустити в праймі. Це мають бути проект про єдиноборства, реаліті, музична історія, а також міжнародне спортивне змагальне шоу за форматом, який уже було реалізовано в Україні, але без участі Росії та Білорусі.

 

«У нас є також ідеї форматних серіалів. Нам потрібні гарні адаптації», - додав керівник НТН.

 

Від власних ідей НТН не відмовляється, запевняє пан Мельничук. «Але якщо ми підвищуємо собі планку по показниках, то, звісно, ми повинні піднімати планку по якості. На 100% власними ідеями не обійтися. Тим паче, що ринок зростає - ціни падають. Завжди можна знайти багато цікавих варіантів», - пояснив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду