«Анімаград» випустить п’ять нових сезонів «Ескімоски»

«Анімаград» випустить п’ять нових сезонів «Ескімоски»

25 Вересня 2013
4692
25 Вересня 2013
12:07

«Анімаград» випустить п’ять нових сезонів «Ескімоски»

4692
«Анімаград» випустить п’ять нових сезонів «Ескімоски»
«Анімаград» випустить п’ять нових сезонів «Ескімоски»

Студія «Анімаград» (Аnimagrad, Film.ua Group) зніматиме п'ять нових сезонів мультсеріалу «Ескімоска». Про це  повідомляє прес-служба компанії.

 

Це передбачено умовою угоди, яку 20 вересня підписала студія HanzhonkovFilm, яка займалась виробництвом першого сезону серіалу, та компанією «Анімаград».

 

Про плани виробляти продовження «Ескімоски» раніше «Детектор медіа» розповідав власник Film.ua Group Сергій Созановський. Анімаційний серіал планується показувати не тільки в Україні та Росії, але і в інших країнах.

 

«Ескімоска» та інші роботи студії «Анімаград», в тому числі і повнометражний анімаційний фільм «Руслан і Людмила», будуть представлені на міжнародній виставці розважального контенту MIPCOM 2013, яка пройде в Каннах з 7 по 10 жовтня.

 

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Ескімоска» було створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Державне фінансування стрічки склало 7 млн 663 тис. гривень. Виробництвом стрічки займалась ТОВ «Кіностудія дитячих та юнацьких фільмів ім. О. О. Ханжонкова» (HanzhonkovFilm). Вийшла стрічка в ефірі каналу «1+1» у листопаді 2012 року.

 

Серіал розповідає про пригоди маленької Ескімоски, її родини та друзів. Усі вони живуть у казковій Арктиці. Щодня Ескімоска рибалить у маленькій бухті зі своїми друзями Розумником, Громилою та домашнім улюбленцем Оленем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду