Шоу «Як дві краплі» виходитиме на «Україні» у праймі неділі

Шоу «Як дві краплі» виходитиме на «Україні» у праймі неділі

19 Вересня 2013
8701
19 Вересня 2013
11:19

Шоу «Як дві краплі» виходитиме на «Україні» у праймі неділі

8701
Шоу «Як дві краплі» виходитиме на «Україні» у праймі неділі
Шоу «Як дві краплі» виходитиме на «Україні» у праймі неділі

Музичне шоу «Як дві краплі» за форматом Your Face Sounds Familiar стартує на телеканалі «Україна» у неділю, 6 жовтня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу вийде в ефір о 20.00.

 

«Як дві краплі» - це шоу, в якому українські естрадні зірки змагатимуться за те, хто з них стане найкращим виконавцем відомих світових хітів. Вони перевтілюватимуться у відомих музикантів минулого та сьогодення і наживо виконуватимуть зі сцени їхні хіти, намагаючись бути максимально схожими на оригінал. Четверо членів журі (відомих осіб) виставлятимуть кожному учаснику бали за виступ.

 

Нагадаємо, проект є адаптацією за форматом Your Face Sounds Familiar компанії Endemol. У проекті братимуть участь 10 українських  зірок, серед них - Андрій Кравчук, Фагот (Олег Михайлюта), Аліна Гросу, Дантес, Василь Бондарчук, Оля Полякова, Іріс (Ірина Розенфельд), Єва Бушміна та  Валерій Харчишин. Ім'я десятої зірки поки канал не називає.

 

Проект на замовлення каналу «Україна» зніматиме російський продакшн WeiT Media Тимура Вайнштейна. Минулого року формат Your Face Sounds Familiar уже адаптував український Новий канал під назвою «Шоумастгоуон» з ведучою Машею Єфросиніною. На російському «Первом канале» шоу виходило під назвою «Один в один».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8701
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду