Серіал Гнєдаш виходитиме на «Україні» з 2 вересня о 18:00

Серіал Гнєдаш виходитиме на «Україні» з 2 вересня о 18:00

30 Серпня 2013
7343
30 Серпня 2013
13:08

Серіал Гнєдаш виходитиме на «Україні» з 2 вересня о 18:00

7343
Серіал Гнєдаш виходитиме на «Україні» з 2 вересня о 18:00
Серіал Гнєдаш виходитиме на «Україні» з 2 вересня о 18:00

Новий серіал Тетяни Гнєдаш «-Поцілуй!» виходитиме на каналі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 18:00 з 2 вересня. У цьому ж слоті виходив у минулому телесезоні серіал пані Гнєдаш «Джамайка».

 

Сама Тетяна Гнєдаш, головний продюсер кіносеріального виробництва каналу «Україна», розраховує, що її проект стане не менш успішним за попередні. «О 18:00, я сподіваюся, як це було і з "Джамайкою", і з іншими нашими серіалами, всі поспішатимуть до телевізора, щоб увімкнути його, подивитися і поставити питання самому собі та знайомим: "Як ти думаєш, з ким залишиться Наташа?"», - сказала вона на презентації нового сезону каналу «Україна» 29 серпня.

 

«-Поцілуй!» - це 90-серійна мелодраматична теленовела, знята студією «Київтелефільм». Головний автор - Тетяна Гнєдаш, режисер - Олег Маслєнніков, у ролях - Альона Якимова, Іван Колесніков, Євген Воловенко. Серіал розповість про дівчину Наташу, яка приїхала в місто вступати до медичного університету. Головна героїня не склала іспитів, а потім коханий залишив її вагітною. Через багато років Дмитро зустріне вже зовсім іншу Наташу - успішного керівника Інституту краси.

 

Серіал «-Поцілуй!» - уже четвертий фільм власного виробництва каналу «Україна», створений за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Раніше в ефір виходили серіали «Маруся», «Катина Любов» і «Джамайка».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7343
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
охо
3861 дн. тому
Прямо "Москва слезам не верит"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду