«Україна» запускає шоу «Як дві краплі» за форматом, раніше адаптованим Новим каналом

«Україна» запускає шоу «Як дві краплі» за форматом, раніше адаптованим Новим каналом

30 Серпня 2013
11265
30 Серпня 2013
11:42

«Україна» запускає шоу «Як дві краплі» за форматом, раніше адаптованим Новим каналом

11265
Канал купив формат Your Face Sounds Familiar компанії Endemol
«Україна» запускає шоу «Як дві краплі» за форматом, раніше адаптованим Новим каналом
«Україна» запускає шоу «Як дві краплі» за форматом, раніше адаптованим Новим каналом

Телеканал «Україна» в новому осінньому телесезоні запускає музичне розважальне шоу «Як дві краплі» за форматом Your Face Sounds Familiar компанії Endemol. Про це оголосив головний виконавчий продюсер каналу Григорій Тичина на презентації нового сезону 29 серпня.

 

«Як дві краплі» - це шоу, в якому українські естрадні зірки змагатимуться за те, хто з них стане найкращим виконавцем відомих світових хітів. Вони перевтілюватимуться у відомих музикантів минулого та сьогодення і наживо виконуватимуть зі сцени їхні найвідоміші хіти, намагаючись бути максимально схожими на оригінал. А четверо членів журі (відомих осіб) виставлятимуть кожному учаснику бали за виступ.

 

Минулого року формат Your Face Sounds Familiar уже адаптував український Новий канал під назвою «Шоумастгоуон» з Машею Єфросиніною. Шоу принесло каналу вдалі показники.

 

Цього року, зі слів пана Тичини, формат було знову запропоновано ринку правовласником, і він став піковим з точки зору боротьби мовників за нього. «Я не можу розкривати всіх секретів наших переговорів, але боротьба за цей формат була. З ким ми змагалися - сказати не можу», - уточнив пан Тичина «Детектор медіа».

 

Проект на замовлення каналу «Україна» зніматиме російський продакшн WeiT Media Тимура Вайнштейна. Пан Тичина пояснив вибір продакшну його досвідом: WeiT Media вже виробляв шоу за цим форматом для російського «Первого канала» під назвою «Один в один». «Проект дуже масштабний, для нас важливо забезпечити його якість. Якщо є команда, яка робила вже цей проект і яка отримала дуже великий успіх (подивіться на показники), то, з моєї точки зору, коней на переправі не міняють», - зазначив пан Тичина у відповідь на запитання «Детектор медіа», чому шоу не замовили власному продакшну «Теле Про» холдингу «Медіа Група Україна».

 

Зйомки розпочнуться у вересні в Києві. Планується 14 епізодів. Шоу стартує наприкінці вересня - на початку жовтня і виходитиме щонеділі о 20:00 (у цьому ж слоті воно виходило на Новому каналі). «Хочемо закінчити під Новий рік гала-концертом», - уточнив головний виконавчий продюсер.

 

У проекті братимуть участь 10 зірок, серед них - Андрій Кравчук, Фагот (Олег Михайлюта), Аліна Гросу, Дантес, Василь Бондарчук, Оля Полякова, Іріс (Ірина Розенфельд), Єва Бушміна. «Ми сподіваємося, що це буде найбільш зіркова програма осіннього сезону на українському телебаченні і ми отримаємо великий глядацький інтерес до цього проекту», - додав пан Тичина.

 

Кастинги ведучого ще тривають, повідомив пан Тичина. «У нас є кілька кандидатур, кожна з яких гарна, але ми хочемо вибрати найкращу оптимальну», - сказав він. На запитання, чи буде один ведучий, чи декілька, пан Тичина відповів, що може бути по-різному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11265
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вера
3889 дн. тому
Как интересно посмотреть на Бондарчука и Алину Гросу в этом шоу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду