Канал БТБ закупив автомобілів на 2,43 млн грн

Канал БТБ закупив автомобілів на 2,43 млн грн

28 Серпня 2013
8450
28 Серпня 2013
14:30

Канал БТБ закупив автомобілів на 2,43 млн грн

8450
Канал БТБ закупив автомобілів на 2,43 млн грн
Канал БТБ закупив автомобілів на 2,43 млн грн

ТОВ «Банківське телебачення» 19 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ТД «Укрлада» на придбання трьох автомобілів Fiat Nuovo Doblo Panorama на 445 тис грн. З урахуванням цієї закупівлі БТБ придбало автомобілів вже на 2,43 млн грн. Придбано 13 автомобілів Fiat та два Volkswagen Transporter T5 Kombi. Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Придбані автомобілі мають кондиціонери, електричний обігрів заднього скла, подушки безпеки для водія та пасажира, протиударні молдинги.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу. Пізніше статутний фонд компанії збільшився до 150 млн грн.

 

З того часу на оснащення та функціонування телеканалу було проведено тендери на 118,92 млн грн. З цієї суми безпосередньо Нацбанк придбав телевізійної техніки на суму 71,33 млн грн.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 25 серпня телеканал БТБ запустив програму про успішний та соціально-відповідальний бізнес в Україні «Великі. Впливові. Потужні» (ВВП).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду