18 серпня Новий канал почне показувати «Безумний автостоп» журналістів з Днепропетровська

18 серпня Новий канал почне показувати «Безумний автостоп» журналістів з Днепропетровська

8 Серпня 2013
7036
8 Серпня 2013
16:28

18 серпня Новий канал почне показувати «Безумний автостоп» журналістів з Днепропетровська

7036
18 серпня Новий канал почне показувати «Безумний автостоп» журналістів з Днепропетровська
18 серпня Новий канал почне показувати «Безумний автостоп» журналістів з Днепропетровська

З 18 серпня Новий канал починає показ проекту про подорожі «Безумний автостоп», який був відзнятий на 34-му каналі Дніпропетровська. Про це повідомили «Детектор медіа» у прес-службі каналу.

 

Тревел-шоу буде виходити по неділях, тривалість - 45 хвилин (три серії по 15 хвилин). Ведучі проекту «Безумний автостоп» - Станіслав Капралов та Василь Москаленко. За їх словами, всі зйомки були повною імпровізацією і проходили без сценаріїв.

 

Новий канал купив у 34 каналу ексклюзивні права на показ тревел-шоу «Безумний автостоп» і з 18 серпня починає показ серій, які були відзняті минулого року у Туреччині. З 8 вересня в ефір виходитимуть випуски, які були відзняті цього річ у Європі.

 

«Ми побачили випуски шоу "Безумний автостоп" в інтернеті і одразу оцінили драйв і креативність молодих ведучих Станіслава Капралова і Василя Москаленко. На наш погляд, саме такими і повинні бути 23-річні молоді люди, які прагнуть побачити якогомога більше і пережити у подорожах всілякі пригоди. Спочатку ми покажемо старі серії, аби глядачі звикли до ведучих. Нові випуски вийдуть на каналі у вересні», - сказала керівник прес-служби Нового каналу Ольга Балабан.

 

На дніпропетровському 34 каналі оцінили придбання Новим каналом шоу, яке продукувалося на регіональному ТБ як унікальну для українського медіаринку подію. «Ми виробляємо власного контенту набагато більше будь-якого регіонального телеканалу, але це переважно серйозні інформаційно-аналітичні проекти. Коли народилася "божевільна" ідея "Безумного автостопу", я з радістю її підтримав і жодного разу про це не пошкодував. Проект "на ура" пройшов на нашому каналі, отримавши масу захоплених відгуків цільової аудиторії і досить високий рейтинг за даними GFK», - сказав генеральний директор 34 телеканалу Андрій Будяк.

 

«На регіональному телебаченні дуже складно зробити власну передачу, тим більше, тревел-шоу. Але керівництво 34-го каналу повірило в «Безумний автостоп» і дало йому зелене світло. Саме завдяки цьому наш проект вийшов на всеукраїнський рівень. З вересня цього року стартує новий сезон «Безумного автостопа» на Новому каналі, в якому ми розповімо про нашу подорож по Європі. Проект охоплює 12 країн Євросоюзу, 20 найбільших міст, 10 000 кілометрів автостопом», - повідомив ведучий Василь Москаленко.

 

«У Києві приємно здивовані, що регіональний телеканал зумів організувати і запустити проект такого формату. У багатьох в столиці регіональне телебачення асоціюється з аматорським підходом до справи і з низькосортними програмами. Мені пощастило потрапити саме на 34-й канал, де я пройшов справжній курс молодого бійця - від журналіста і ведучого новин до автора такого проекту, як «Безумний автостоп», - впевнений інший ведучий шоу Станіслав Капралов.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 10-серійне тревел-шоу «Безумний автостоп» про подорож Станіслава Капралова і Василя Москаленка автостопом по Туреччині та Грузії вийшло восени і взимку 2012 року на дніпропетровському 34-му каналі. За словами генерального директора 34-го каналу Андрія Будяка проект на той момент став найрейтинговішою програмою на дніпропетровському телебаченні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7036
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду