Новий скетчком «РайЦентр» для ТЕТ знімають у Санкт-Петербурзі

Новий скетчком «РайЦентр» для ТЕТ знімають у Санкт-Петербурзі

8 Серпня 2013
7736
8 Серпня 2013
14:20

Новий скетчком «РайЦентр» для ТЕТ знімають у Санкт-Петербурзі

7736
Новий скетчком «РайЦентр» для ТЕТ знімають у Санкт-Петербурзі
Новий скетчком «РайЦентр» для ТЕТ знімають у Санкт-Петербурзі

У Санкт-Петербурзі розпочались зйомки скетчкому «РайЦентр»,  виробництвом  якого на замовлення телеканалу ТЕТ займається компанія «Intra Communications, Inc». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий скетчком розповідатиме про життя провінційного містечка. Над проектом працює сценарна группа з Санкт-Петербурга, продюсером виступив Михайло Баркан, режиссер - Роман Поляков.

 

«РайЦентр» - це історії про життя, розказані жителями маленького містечка. Вони вірять, що їхній райцентр нічим не гірший за Київ чи Москву: тут також є свій шоу-бізнес, футбольні зірки, гламурні блондинки, палкі закохані і навіть місцева дивовижа - справжній гей! І в той час, як більшість жителів залишає містечко і вирушає шукати своє щастя у столиці, герої "РайЦентру" впевнені: де народився - там і знадобився. Тому вони взяли до рук відеокамеру і знімають кіно про себе. Серіал буде складатись із окремих скетчів, але їхні герої так чи інакше будуть перетинатися - місто ж маленьке і тут всі один одного знають», - вказує прес-служба.

 

Зйомки серіалу триватимуть до середини вересня, в ефір ТЕТ скетчком «РайЦентр» вийде восени.

 

«Успішний досвід створення "Вітальки" та інших скетчкомів ТЕТ змушує нас не  звертати з цього, хоча й веселого, але достатньо важкого шляху створення скетчів. Наша задача - дати життя якомога більшій кількості унікальних героїв, котрих запам'ятає та полюбить глядач. У "РайЦентрі" такий потенціал мають майже всі характери. Бабці, що вболівають за місцевий футбольний клуб і, зокрема, за його капітана. Зіна - працівниця місцевого ДК, котра «привозить» то Леді Ґаґу, то Діму Білана. Гей, котрий дуже хоче стати справжнім чоловіком, та багато інших»,  - сказала креативний продюсер ТЕТ Ганна Єлисеєва.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», до осіннього телесезону «Студія 95 квартал» зніматиме для каналу ТЕТ скетчком «Країна У».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду