Жанна Бадоєва вестиме на ТЕТ нове дейтинг-шоу «Зупиніть, я закохалась»

Жанна Бадоєва вестиме на ТЕТ нове дейтинг-шоу «Зупиніть, я закохалась»

5 Серпня 2013
9641
5 Серпня 2013
12:43

Жанна Бадоєва вестиме на ТЕТ нове дейтинг-шоу «Зупиніть, я закохалась»

9641
Шоу за форматом Babes on the Bus виробляє «1+1 продакшн»
Жанна Бадоєва вестиме на ТЕТ нове дейтинг-шоу «Зупиніть, я закохалась»
Жанна Бадоєва вестиме на ТЕТ нове дейтинг-шоу «Зупиніть, я закохалась»

Телеканал ТЕТ запускає нове романтичне шоу «Зупиніть, я закохалась» із ведучою Жанною Бадоєвою. Зйомки стартують 19 серпня, повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу створюється за форматом Babes on the Bus («Крихітки в автобусі») компанії Endemol, уточнили «Детектор медіа» в прес-службі. Виробництвом проекту займається «1+1 продакшн», продюсер - Тетяна Лукеренко.

 

Кастинги учасниць канал оголосив ще в червні. У рамках шоу 15 дівчат - мешканок мегаполісів, різного віку та соціального статусу, вирушають з ведучою Жанною Бадоєвою в подорож Україною на пошуки справжнього кохання. Дівчата півтора місяці подорожуватимуть на автобусі за заздалегідь спланованим маршрутом. Протягом цього часу вони відвідають 9 маленьких мальовничих районів України.

 

«Їх зустрічатимуть найзавидніші наречені, а місцеві жителі спробують довести, що саме тут те саме місце, в якому дівчатам варто залишитися. У холостяків буде тільки чотири дні, щоб проявити себе, всього лише чотири дні, щоб переконати дівчат припинити подорож. По закінченню цього терміну кожна з учасниць повинна зробити непростий вибір: затриматися в цьому містечку для ближчого знайомства, або поїхати далі на пошуки свого істинного кохання», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Мета проекту «Зупиніть, я закохалась» - не лише допомогти учасницям зустріти своє справжнє кохання і повернути в Київ порожній автобус, а й показати найромантичніші і найкрасивіші місця України, наголошують у прес-службі.

 

«Я обожнюю, коли навколо мене щасливі люди, божевільне кохання і кипить енергія! "Зупиніть, я закохалася!" - новий для мене формат. Тому від нього я чекаю відкриттів у собі, нових емоцій від нових місць і, звичайно, сподіваюся, що дівчата зустрінуть своє кохання, - прокоментувала Жанна Бадоєва. - Думаю, після проекту, багато глядачів зрозуміють, що знайти справжнє кохання можна де завгодно, і ми зламаємо стереотип, що вдало вийти заміж можна тільки у великих містах».

 

Нагадаємо, що Жанна Бадоєва у весняному телесезоні цього року вела танцювальне шоу «Великі танці» на «Інтері», в осінньому торік була суддею проекту «МастерШеф» на СТБ. До цього вона вела тревел-шоу «Орел і решка» на «Інтері» та реаліті «Лялечка» на ТЕТ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду