Анастасія Троцька залишає «1+1»

Анастасія Троцька залишає «1+1»

25 Липня 2013
8500
25 Липня 2013
12:13

Анастасія Троцька залишає «1+1»

8500
Анастасія Троцька залишає «1+1»
Анастасія Троцька залишає «1+1»

Через місяць піар-директор «1+1» Анастасія Троцька залишить роботу на каналі. Про це вона повідомила на свої сторінці у Facebook.

 

«Найцікавіший і найскладніший період у моєму житті з "1+1" завершується. Я попрацювала з кращими ведучими і суперкреативною командою, випробувала всі напрямки комунікацій і кожен день не могла повірити, що це все відбувається насправді. Тепер мене чекають нові країни і можливості, які змінять світ. Але це тільки через місяць», - написала пані Троцька.

 

Поки Анастасія Троцька не розголошує, в яку компанію переходить. Хто очолюватиме піар-департамент каналу «1+1», також поки невідомо. «Детектор медіа» звернулася по коментарі до прес-служби каналу «1+1» та групи «1+1».

 

Нагадаємо, на посаду піар-директора каналу пані Троцька була призначена 10 липня 2012 року.

 

Нещодавно канал «1+1» після семи років роботи залишила співробітник прес-служби Олена Сандул.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8500
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду