StarLight уклав перші угоди щодо продажів телереклами у 2014 році

18 Липня 2013
4447
18 Липня 2013
10:05

StarLight уклав перші угоди щодо продажів телереклами у 2014 році

4447
StarLight уклав  перші угоди щодо продажів телереклами у 2014 році

StarLight Sales розпочав продажі реклами на 2014 рік, незважаючи на те, що за календарем лише липень 2013-го. Про це на зустрічі з журналістами повідомив директор сейлз-хаусу Андрій Партика.

 

За його словами, вже укладено дві угоди на 2014 рік на суму 150 мільйонів гривень. Партнерів, з якими вони підписані, не розголошують.

 

Як наголосив Андрій Партика, такий ранній старт продажів (зазвичай угоди починають укладати у кінці серпня або на початку вересня) зумовлений взаємодією гравців на ринку.

 

Директор сейлз-хаусу прогнозує на 2014 рік зростання цін на телерекламу на 20%. Нагадаємо, у 2013 році подорожчання було більшим - 25%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4447
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду