Телеведучий Олег Панюта звільнився з «Інтера»

Телеведучий Олег Панюта звільнився з «Інтера»

4 Липня 2013
10022
4 Липня 2013
17:25

Телеведучий Олег Панюта звільнився з «Інтера»

10022
Телеведучий Олег Панюта звільнився з «Інтера»
Телеведучий Олег Панюта звільнився з «Інтера»

Екс-ведучий програми «Подробности недели» Олег Панюта звільнився з каналу «Інтер». Про це він повідомив «Медианяне».

 

Вівторок , 2 червня, став останнім день роботи телеведучого  у штаті «Інтера». За словами Олега Панюти, він пішов з телеканалу за власним бажанням.

 

«Мені пропонували залишитися, але мені здається, що на даному етапі розвитку каналу і мого творчого розвитку наші шляхи розійшлися. Розбіжність почалося 15 лютого цього року, коли на «Інтер» прийшла нова команда. Я, можна сказати, і так затримався», - прокоментував телеведучий своє рішення про звільнення.

 

За його словами, він наразі розглядає три пропозиції від різних медіагруп, які йому цікаві.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  з 9 червня Євген Кисельов почав вести підсумкову інформаційну програму «Подробности недели» на телеканалі «Інтер» і замінив у цій якості колишнього ведучого Олега Панюту.  Як відомо, пан Кисельов керує «Національними інформаційними системами» (новинним продакшном «Інтера»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду