Телеканал «Моя дитина» змінив програмну концепцію

12 Червня 2013
7660
12 Червня 2013
19:00

Телеканал «Моя дитина» змінив програмну концепцію

7660
Телеканал «Моя дитина» змінив програмну концепцію

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 червня переоформила ліцензію супутникового телеканалу «Моя дитина» (ТОВ «Манеж ТВ») у зв'язку зі зміною програмної концепції та параметрів супутника.

 

Формат каналу замість інформаційно-розважального став просвітницьким із фільмопоказом. З концепції зникли інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, яких раніше було 8,5 годин на добу, натомість з'явилися науково-просвітницькі обсягом 10 годин на добу. Кількість розважально-музичних програм зменшилася з 8,5 годин на добу до 1 години на добу, а фільмопоказу - зросла з 3 годин до 6 годин на добу.

 

Телеканал змінив супутник Astra 1G на Astra 4A, оператором телекомунікацій замість Концерну РРТ стало ТОВ «СЕС Сіріус Україна».

 

«Моя дитина» - це телеканал про дітей для батьків.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7660
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3941 дн. тому
Телеканал «Моя дитина» змінив програмну концепцію - відтепер він називатиметься "НЕ моя дитина".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду