Арфуш подякував за роботу на НТКУ Герман та Колеснікову

Арфуш подякував за роботу на НТКУ Герман та Колеснікову

11 Червня 2013
9524
11 Червня 2013
16:27

Арфуш подякував за роботу на НТКУ Герман та Колеснікову

9524
Арфуш подякував за роботу на НТКУ Герман та Колеснікову
Арфуш подякував за роботу на НТКУ Герман та Колеснікову

Валід Арфуш, який завершив свою роботу на Національній телекомпанії  України (НТКУ), подякував за довіру та підтримку депутатам екс-віце прем'єр-міністру Борису Колеснікову та  колишньому заступнику голови Адміністрації президента Ганні Герман. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Пан Арфуш зізнається, що «з сумом залишаю свою посаду, але одночасно я відчуваю почуття гордості за виконану роботу».

 

«Найбільшою несподіванкою для мене став той факт, що Перший національний виявився організацією, в яку неможливо не закохатися», - пише пан Арфуш.

 

Валід Арфуш також пишається тим, що брав участь у реалізації конкурсів «Євробачення» та «Євроньюз».

 

«Особливе місце в моїй діяльності на Першому національному належить запуску української версії міжнародного каналу Euronews - проект, який був би не можливий без підтримки та активного сприяння з боку президента України Віктора Януковича», - наголошує Валід  Арфуш.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 11 червня  пан Арфуш завершив роботу на НТКУ, де він працював заступником генерального директора компанії з питань музично-розважальних проектів та міжнародного співробітництва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9524
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
3980 дн. тому
Жалюгідний азіят-підлабузник. Без середньої освіти. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду