TLC запустив локальну сітку мовлення в Україні та домовився про продажі з «1+1 медіа»

5 Червня 2013
5296
5 Червня 2013
13:57

TLC запустив локальну сітку мовлення в Україні та домовився про продажі з «1+1 медіа»

5296
TLC запустив локальну сітку мовлення в Україні та домовився про продажі з «1+1 медіа»

Канал Discovery Networks -  TLC - запускає локальну сітку мовлення в Україні. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

«Цей канал - один з найперспективніших в нашому портфоліо, і ми сподіваємося, що більш зручний розклад програм дозволить глядачам частіше дивитися улюблені шоу. І, звичайно ж, не можна не відзначити ті нові можливості, які відкриваються для локальних рекламодавців. Ми впевнені, що TLC на українському ринку чекає успіх», - наголошує Олена Скобелєва, директор з продажу реклами Discovery Networks у Північно-Східній Європі.

 

Також із серпня на «TLC Україна» стартують продажі реклами та спонсорських можливостей. Розміщенням реклами на каналі займеться сейлз-хаус групи «1+1 медіа». У рамках угоди «1+1 медіа» отримала ексклюзивні права на продажі реклами і неексклюзивні права на реалізацію спонсорських проектів на TLC на території України.

 

На каналі планується вихід низки прем'єр. Серед них «Швидка сімейна допомога з Джо Фрост», «Змагання з рукоділля», «Гра на вдягання», «Брати-пекарі», «Опра: нова глава», «Король кондитерів», «Їжа як терапія» тощо.

 

Нагадаємо, на початку року сейлз-хаус групи «1+1 медіа» - «Плюси» - уклав угоду з Discovery Networks щодо продажу рекламних можливостей каналу Discovery Channel. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5296
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду