Запорізький телеканал АТВ стає «2+2 Запоріжжя»

Запорізький телеканал АТВ стає «2+2 Запоріжжя»

29 Травня 2013
8440
29 Травня 2013
19:25

Запорізький телеканал АТВ стає «2+2 Запоріжжя»

8440
Запорізький телеканал АТВ стає «2+2 Запоріжжя»
Запорізький телеканал АТВ стає «2+2 Запоріжжя»

Запорізька ТРК «Алекс ТВ» змінила логотип АТВ на «2+2 Запоріжжя». Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «ТРК "Алекс ТВ"» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 28 травня.

 

Відтепер телеканал не ретранслює програми «2+2», а показує їх як власний продукт. Програмна концепція «2+2 Запоріжжя» аналогічна до програмної концепції «2+2».

 

Також Нацрада зафіксувала зміну форми власності власника каналу: із ЗАТ «Телеканал ТЕТ» на ПАТ «Телеканал ТЕТ», уточнила територію розповсюдження програм: м. Запоріжжя і Вільнянський, Запорізький, Оріхівський та Василівський райони. У складі редакційної ради Марина Ципляк замінила Вікторію Галкіну.

 

Одночасно своїм рішенням Нацрада продовжила на сім років строк дії переоформленої ліцензії ТОВ «ТРК "Алекс ТВ"» на ефірне місцеве телебачення з використанням 26 ТВК у Запоріжжі.

 

Нагадаємо, що в Запоріжжі також є ПрАТ «Алекс ТВ», яке мовить на 22 ТВК з логотипом А.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду