Всі державні ТРК щосуботи показуватимуть дитячі талант-шоу

21 Травня 2013
6391
21 Травня 2013
18:28

Всі державні ТРК щосуботи показуватимуть дитячі талант-шоу

6391
Всі державні ТРК щосуботи показуватимуть дитячі талант-шоу

Починаючи з Дня захисту дітей 1 червня кожна обласна державна телерадіокомпанія щосуботи показуватиме програму про здобутки творчих та обдарованих дітей конкретної області - «Країна талантів». Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Програми будуть виходити в ефір одночасно - о 16.30.

 

Програму «Країна талантів» започатковано на виконання Указу Президента України, за яким 2013 рік оголошено  Роком дитячої творчості. Метою проекту є урізноманітнення програм для дитячої аудиторії  та забезпечення освітньо-культурних потреб дітей.

 

Щотижня програми розповідатимуть про кращі зразки творчості талановитих та обдарованих дітей області, їхні спортивні досягнення, познайомитимуть з цікавими особистостями, розказуватимуть про дитячі заходи, що відбуваються в регіонах.

 

У рамках проекту було створено однойменний сайт, на якому будуть розміщуватись програми кожної з державних ТРК. На сайті глядачам проекту також буде запропоновано визначити найкращу програму проекту. Голосування проходитиме до 30 листопада. Програми, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть відзначені нагородами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6391
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду