Перший показуватиме щоденники «Євробачення-2013»

Перший показуватиме щоденники «Євробачення-2013»

13 Травня 2013
11226
13 Травня 2013
16:58

Перший показуватиме щоденники «Євробачення-2013»

11226
Перший показуватиме щоденники «Євробачення-2013»
Перший показуватиме щоденники «Євробачення-2013»

Перший національний покаже щоденники пісенного конкурсу  «Євробачення-2013». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект стартує сьогодні, 13 травня, о 21.30.

 

У першому випуску «Щоденників ПКЄ-2013» йтиметься про те, як зустрічали у Мальме представницю України у пісенному конкурсі Злату Оґнєвич. Співачка познайомить глядачів зі своєю командою - шанувальники конкурсу побачать бек-вокалістів, продюсера і композитора пісні Gravity Михайла Некрасова та  Ігоря Вовковинського, який гратиме роль велетня у постановці.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», пісенний конкурс «Євробачення -2013» буде транслювати тільки Перший національний, хоча перед цим йшлося про те, що одночасно з Першим конкурс показуватиме телеканал «Інтер».

 

Нагадаємо, «Євробачення-2013» проходить у  Мальме (Швеція).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11226
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду