ТВі покаже великоднє привітання опозиції

3 Травня 2013
10971
3 Травня 2013
10:35

ТВі покаже великоднє привітання опозиції

10971
ТВі покаже великоднє привітання опозиції

Великоднє привітання від партії «Батьківщина» можна буде почути і побачити в ефірі ТВі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше опозиційні партії - «Батьківщина» та «Свобода» - заявили про відмову центральних телеканалів розміщувати їхні великодні привітання в ефірі на будь-яких умовах.

 

Транслювати великодні привітання опозиції, крім ТВі, буде ще й 5 канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10971
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алексей
3982 дн. тому
Оу. Прям новость дня. Прям конец света случился бы без Тягныбока и Яценюка на Пасху. Телекритика ложится под труса, балбеса и бывалого
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду